Op zowel GDC als Kapelbeemd wordt nogal eens geconstateerd dat er te hard wordt gereden. De terreinen zijn vrij overzichtelijk en zeker iemand die er vertrouwd is, zal sneller ‘op de automatische piloot’ te hard rijden: vlot naar de zaak of snel naar huis na een dag werken. Een ongeluk zit dan in een klein hoekje. Daarom doet de KVO-werkgroep een oproep aan alle bewoners van de terreinen: houdt de geldende snelheidsnorm in de gaten. Samen maken we het terrein op die manier weer een beetje veiliger. Dat geldt ook voor het parkeerverbod op GDC: niet alleen mogen ‘vreemde’ chauffeurs niet parkeren aan de weg, dit geldt ook voor wagens van de op het terrein gevestigde bedrijven. Laten we ook daar samen alert zijn en gevaarlijke situaties trachten te voorkomen!

Het is een kwestie van samen doen